De Stichtingen Parkpaviljoen en Wandelpark Waalwijk doen samen mee aan NLdoet

Foto:

Op zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 13e keer NLdoet.

Bij NLdoet wordt veel werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen normaal niet altijd aan alle werkzaamheden toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.

Stichting Wandelpark is op de eerste dinsdag en derde woensdag van de maand werkzaam in het Wandelpark met een groep vrijwilligers die het wandelpark mooi willen maken en houden. Zaterdag 11 maart tijdens NLdoet willen wij onder leiding van enkele collega’s van Stichting Wandelpark er een schepje boven op doen. Perken krijgen een onderhoudsbeurt, onkruid en zwerfafval wordt verwijderd, ongewenste zaailingen geven wij geen levenskans en de vijverrand houden wij schoon. Bij al dat werk kunnen wij vrijwilligers goed gebruiken.

Stichting Parkpaviljoen exploiteert met alleen maar vrijwilligers het Parkpaviljoen met onder andere vrije inloop op dinsdag- donderdag- en zaterdagmiddag. Dit jaar willen wij ons terras in de markt zetten en daarom gaan wij dit opknappen. Wij beschikken over planten van de Hortus Amsterdam die nu in een winterkas staan en waarvoor wij plantenbakken willen gaan maken. Terras/tuin moeten schoongemaakt worden en onkruid verwijderd worden.

Beide organisaties willen op zaterdag 11 maart nieuwe vrijwilligers ontmoeten en vanaf 9.30 uur ben je welkom. In het Parkpaviljoen wordt om 9.30 uur verzameld en dan gaan wij na een gezamenlijk kopje koffie/thee aan de slag. Naast werken is er ook tijd voor sociale contacten en voor de inwendige mens wordt gezorgd met een lunch.

Reacties