Koopwoning van de week: Liefrinckstraat 9 Waalwijk

Nette, uitgebouwde tussenwoning voorzien van een dakkapel, vier slaapkamers, vernieuwde toilet en badkamer. Vraagprijs € 197.500,- k.k.

ZATERDAG 25 FEBRUARI IS HET OPEN HUIS TUSSEN 13:00 – 14:30 UUR EN BENT U VAN HARTE WELKOM.

Als alles draait om ruimte, sfeer én locatie.

“Locatie, locatie, locatie. Alles draait om de juiste locatie.” Ooit zou een makelaar je misschien vertellen dat alleen de juiste plaats belangrijk is. Dat was toen. Jij weet natuurlijk wel beter. Een echt thuis is meer dan de grond waarop het is gebouwd. Je hebt er ook de ruimte nodig om je gang te kunnen gaan en het gevoel dat je er echt op je plek bent. Liefrinckstraat 9 in Waalwijk staat nu te koop. Het bewijs dat het juiste thuis op de juiste plaats ook gewoon bestaat.

Joost en Renate wonen al ruim 20 jaar in hun huis. Nu willen ze graag een stap maken. “Het huis heeft nog steeds alles wat we zoeken. We zijn hier ooit bijna bij toeval beland, maar het is altijd een erg goede beslissing gebleven. Onze enige wens is een garage voor onze hobby. Die gaan we nu zoeken bij een nieuw huis.” Als je ruim twee decennia lang gelukkig bent in een huis, dan kan het niet anders dan het juiste besluit zijn. Je ziet dan vast ook je kans. De kans op een fijn huis op de juiste plaats.

Ruimte om je gang te gaan

Je nieuwe thuis is de plek waar je de ruimte hebt. De woning uit 1959 heeft vier slaapkamers, waarvan een op de zolder met vaste trap. Zo heb je een eigen plek voor iedereen. Als je lekker samen wilt zijn, dan doe je dat in de ruime woonkamer. “Toen we hier kwamen wonen, stond de keuken nog in de woonkamer. Die hebben we verplaatst naar de uitbouw die we hebben gemaakt, met een bijkeuken erbij. Zo hebben we nu alle ruimte.” Mooi. Zo heb je de plek waar je je gang kunt gaan zonder je beperkt te voelen door muren.

De sfeer van thuis

Geen beperkingen qua ruimte is heel fijn, maar wat het allemaal nog beter maakt, is de sfeer in huis. Die is warm, zoals je verwacht van een echt thuis. Je hebt er de plek om lekker samen te zijn en om je bezoek te vermaken. Over grote klussen hoef je je geen zorgen te maken, want Joost en Renate hebben het keurig onderhouden voor je. Een huis kopen kost je al aardig wat werk. Dan is het fijn om te weten dat je niet veel hoeft te doen om de daadwerkelijke verhuizing voor elkaar te krijgen.

Ook de juiste locatie

Locatie, locatie, locatie… De juiste plaats is natuurlijk niet het enige dat telt, maar het is wel een bijzonder mooie bijkomstigheid. Liefrinckstraat is een deel van Besoyen, waar je gewoon lekker kunt wonen. Je zit overal dichtbij en toch is het alsof je een beetje buitenaf woont. Het beste van twee werelden. De wijk is kindvriendelijk en de mensen zijn er gezellig zonder zich aan elkaar op te dringen. Het huis staat ook nog eens op een mooie plek in de straat, want directe achterburen heb je niet. “We hebben achterin de tuin lekker de zon. Daarnaast hebben we alle privacy die we nodig hebben, waardoor we kunnen doen en laten wat we willen.”

De combinatie van factoren

Voor 197.500 Euro koop je de woning met meer dan genoeg ruimte, het juiste gevoel van thuis én de juiste locatie. Liefrinckstraat 9 in Waalwijk logenstraft de gedachte dat de juiste plek alles is dat een huis ideaal maakt. Het is de combinatie die het doet. Ga gewoon eens kijken. Een bezichtiging laat je zien dat juist de combinatie van factoren het thuis maakt waar jij minimaal twee decennia alles hebt voor een lekker leven. Veel plezier!

Algemeen:

– Gelegen in een rustige omgeving met een speelveldje om de hoek;
– Basisschool, supermarkten en uitvalswegen in directe nabijheid;
– Vernieuwde meterkast met 12 groepen;
– Moderne toiletruimte is in 2008 vernieuwd;
– Nieuwe en moderne badkamer uit 2012;
– Beschikt over een dakkapel die in 2002 geplaatst is;
– Alle slaapkamers zijn voorzien van een tv-aansluiting en enkele slaapkamers
zijn voorzien van een netwerk;
– Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en toilet;
– Privacy volle achtertuin (9x6m) met een achterom is in 2015 vernieuwd;
– De woning heeft het energielabel D;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]