Hugo en Ciss zijn enorm trots op Rianne [De Afvalrace]

Rianne met haar zus Ciss
Foto: Rianne

Deze week laat Rianne haar vriend Hugo en haar zus Ciss aan het woord. Aan hun is gevraagd om iets over Rianne te schrijven.

Voor deze blog moest een familielid of een vriend van Rianne een stukje schrijven. Dus werd het mij (Hugo) gevraagd. En tsja wat valt erover te zeggen buiten dat ik super trots op haar ben en op haar prestatie! Ik doe het haar niet als BourgondiĆ«r zijnde haha. Van mij hoefde zij het niet te doen maar ze voelde zich niet prettig bij hoe ze eruit zag, terwijl het gewoon mijn vrouwke is en ze mocht er toen al zijn! Ze werd uitgekozen voor de Afvalrace en ging er voor de volle 100% voor! En dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Ze ziet er nu nog beter uit! En naar mijn mening is er wel genoeg af zo haha. Maar ze wil er nog meer af en steun haar daar zeker in! Doe alleen er zelf niet aan mee want houd daarvoor teveel van lekker eten. Zondag ga ik dan meedoen aan een bootcamp… Ik met mijn sportieve lijf van een darter haha. Maar ben benieuwd hoe ik het ga overleven zal wel een goede week spierpijn worden. Ik zal haar erin blijven steunen en weet zeker dat ze haar doel haalt!

Hallo, ik ben Franciska Prins, oftewel Ciss.. De oudere zus van Rianne. Weet nog goed voor dat Rianne aan dit project begon.. hoe ze met veel dingen in gevecht zat, zowel geestelijk als lichamelijk. Vond zichzelf te zwaar, en voelde haar in alles minder dan een ander. En toen kwam dit voorbij… Gaaf natuurlijk dat ze deze kans heeft gekregen en stoer dat ze die met beide handen heeft aangegrepen…. en hoe… vanaf dag 1 zag je haar veranderen, viel niet altijd mee, maar ze heeft zich er helemaal in vast gebeten… ze leerde nieuwe mensen kennen, ging steeds meer stralen, viel aardig wat kilo’s af, en voornamelijk de zelfverzekerheid over haar zelf is vele malen sterker geworden. Ze is er nog niet, maar wat ze tot nu toe allemaal al heeft bereikt, petje af.. daar kunnen velen waaronder ikzelf een voorbeeld aannemen. Ik ben enorm trots op haar! De laatste loodjes gaan haar ook vast lukken ben ik van overtuigd!

 

Reacties