Ricardo: ‘Werk en sporten is prima te combineren’ [De Afvalrace]

Sportprofit beschikt over een prima sportruimte!
Foto:

Hallo allemaal, hierbij weer mijn wekelijkse blog. Deze keer is me gevraagd hoe ik het sporten combineer met al het andere….Dat zal ik hieronder een beetje uit proberen te leggen.

Drie keer per week ga ik bij Sportprofit sporten onder begeleiding van Sven. Uiteraard doe ik dit voor mijn gezondheid maar verder vind ik het nog steeds leuker worden.

Als ik op tijd op mijn werk moet zijn dan kies ik ervoor om eerst even te gaan sporten. Op tijd uit bed en vroeg aanwezig zijn bij de sportschool. Vervolgens even douchen en snel naar mijn werk. Na werktijd kan ik dan met mijn hond Rocky gaan trainen. Het is ook helemaal niet erg om na werktijd met Rocky op pad te gaan.

Als ik heel vroeg moet beginnen dan kan ik niet eerst gaan sproten want dan is de sportschool nog niet open. Maar dan ben ik natuurlijk eerder thuis van het werk en ga ik na het werk sporten en na het sporten met mijn hond na training. Rocky traint op twee vaste dagen in de week op vaste tijden dit valt niet te verzetten. Maar met werk en sportschool kan ik dus beetje schuiven en ik heb geleerd waar een wil is, is een weg en gelukkig merk ik dat dit inderdaad zo is.

Nu is het niet zo dat ik heel mijn leven van het sporten laat afhangen, maar zoals ik in het begin al schreef heb ik plezier in het sporten zeker als ik naar mijn eigen kijk wat je door en met sporten allemaal bereik.

Ook heb ik nog genoeg tijd over om andere leuke dingen te doen, dus ook daar is geen probleem.

Dus om de vraag te beantwoorden: “Hoe ik sporten met al het andere combineer”….gewoon door te doen wat je leuk vind en af en toe beetje afwijken van je dagelijkse patroon. En ja ik moet eerlijk toegeven ik in het begin ook wel eens dacht hoe moet dat nu, zo laat daar zijn en dan nog dit en dat en ook nog sporten, maar merk ik daar nu geen probleem meer van maak want er is altijd wel een gaatje te vinden.

Groetjes Ricardo

Reacties