De Rabo Mini 80: tijd voor een jubileumfeestje!

Foto:

Na vier geslaagde edities is het bijna weer zover: de gezelligste (Mini) tocht van Brabant! En dit jaar is onze (Mini) tocht extra speciaal. We vieren namelijk ons vijf jarig jubileum! Tijd voor een feestje!

Het thema van dit jaar is dan ook Feest! En wat is nu een feest zonder confetti?! Vandaar dat iedereen dit jaar inschrijft op een tijd gekoppeld aan een kleur. Al deze kleuren samen vormen de confetti voor het feestje van De Rabo Mini 80. Tijdens De Rabo Mini 80 wordt er een leuke groepsfoto gemaakt, het zou dan ook leuk zijn als iedereen gekleed of versierd komt in de kleur van de groep.

Op zaterdagmiddag 10 september 2016 gaan we er weer voor! De start zal plaatsvinden op het Unnaplein in Waalwijk waarna de kinderen 5 km of 10 km gaan wandelen. Op de route, vol activiteiten en traktaties, komen ze 4 posten tegen waarna ze finishen op het Raadhuisplein, net als bij ‘de grote 80’.

Tijdens dit jubileumjaar is de 10 km route een speurtocht. Tijdens het wandelen gaan de lopers op avontuur door de wijk. Lukt het de lopers om tijdens de speurtocht achter de oplossing te komen, dan maken ze kans op mooie prijzen!

Daarnaast hebben we iets nieuws op internet: onze @Minifeestboek-pagina is online! Op deze pagina kan iedereen zijn of haar mooiste, grappigste, gekste en bijzonderste mini-80-momenten delen met anderen. Maar het is ook leuk om deze bijzondere momenten van anderen te bekijken. Probeer het eens uit via https://www.80vandelangstraat.nl/minifeestboek

Inschrijven kan via de website www.80vandelangstraat.nl. En omdat het een echt familie-evenement is, mag iedereen meedoen!

Heb je je al ingeschreven? Dan kun je op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september je startnummer(s) vast ophalen in de Rabobank aan de Grotestraat 234 in Waalwijk. Je krijgt dan meteen ons Jubileum Doeboekje, boordevol grapjes, spelletjes, puzzels en kleurplaten, mee naar huis!

Reacties