112

Inbreker slaat op de vlucht en raakt zwaargewond aan de Marijkestraat Waalwijk

Waalwijk – Zaterdagochtend 18 april 2015 werd er ingebroken in een woning. De bewoonster overliep de inbreker en joeg hem het huis uit. De beschonken man sloeg op de vlucht maar viel bij het over klimmen van een schutting en raakte daarbij gewond.

De 31-jarige verdachte brak rond 06.45 uur in beschonken toestand in bij een drive-in woning in de Marijkestraat. Hij was via het balkon de woning binnen gekomen. De bewoonster werd door de inbraakgeluiden uit haar slaap gewekt en overliep de inbreker. Ze gaf hem een duw, waarna de man op de vlucht sloeg via de achterkant van de woning. De dronken man klom daarbij over een aantal schuttingen. Een eveneens wakker geworden buurvrouw zag de dader bij het klauterwerk recht met zijn hoofd naar beneden vallen. Even later werd de inbreker gewond aangetroffen in de tuin. Hij had hoofdletsel opgelopen bij zijn val.

Arrestatie
De man werd gearresteerd en voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was niet zwaar gewond, maar moest wel een dag ter observatie in het ziekenhuis blijven. Het gaat om een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De vrouw deed aangifte van inbraak. Het is op dit moment nog onduidelijk of de verdachte iets heeft buitgemaakt tijdens de inbraak.

gallery
20270
Inbreker slaat op de vlucht en raakt zwaargewond aan de Marijkestraat Waalwijk
Waalwijk – Zaterdagochtend 18 april 2015 werd er ingebroken in een woning. De bewoonster overliep
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20150418/inbreker-slaat-op-de-vlucht-en-raakt-zwaargewond-aan-de-marijkestraat-waalwijk/
2015-04-18T09:25:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2015/04/DSC_0232kopie.jpg
112, Nieuws