Ismaïl Yildirim versterkt gelederen RKC WAALWIJK

Foto:

Ismaïl Yildirim is de eerste aanwinst die het elftal van trainer/coach Koopman komt versterken. Yildirim komt over van Topklasser Kozakken Boys uit Werkendam waar hij de afgelopen drie seizoenen speelde. De 24-jarige aanvaller tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen. 

Algemeen directeur Remco Oversier is verheugd dat de begeerde Yildirim gaat spelen voor de geelblauwen. “Ismaïl is een creatieve rechtsbuiten, die ook de linkerflank kan bespelen. Daarnaast is hij een teamspeler met een topsportmentaliteit. Een speler én mens die uitstekend bij onze club past.”
Yildirim begon in de jeugd van DFC waarna hij vertrok naar de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Na een zware blessure vertrok hij bij de Schapenkoppen en beproefde zijn geluk bij de amateurs van Oranje Wit. Via die club kwam hij uiteindelijk terecht bij Kozakken Boys.
“Na een zware blessure in de jeugd ben ik een aantal jaar uit beeld geweest”, vertelt Yildirim. “Ik heb de afgelopen drie seizoenen bij Kozakken Boys bewezen dat de Topklasse niet mijn plafond is. RKC WAALWIJK biedt mij een podium om alsnog te kunnen slagen in het betaalde voetbal. Ik kijk daarom reikhalzend uit naar de start van de competitie”, besluit een opgetogen Yildirim.
article
3831
Ismaïl Yildirim versterkt gelederen RKC WAALWIJK
Ismaïl Yildirim is de eerste aanwinst die het elftal van trainer/coach Koopman komt versterken. Yildirim
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20140611/ismal-yildirim-versterkt-gelederen-rkc-waalwijk/
2014-06-11T14:11:26+00:00
https://waalwijk.nieuws.nl/media/sites/364/2014/06/v3vksilx4ltne3ycz7qe7ettg-ww140611rkc.jpg
Nieuws