Certo Communicatie: ‘Geen gebakken lucht’

Lia Zomer, eigenaar Certo Communicatie
Foto: Certo Communicatie

Is uw interne of externe communicatie voor verbetering vatbaar? Ontbreekt de samenhang in uw communicatie? Hoe raakt uw verhaal de juiste snaar bij uw doelgroep? Of heeft u vertalingen nodig vanuit het Italiaans of Engels?

Certo Communicatie zoekt de oplossing die past bij uw bedrijf en verzorgt de content voor communicatie- en marketinguitingen. Wij zijn een klein en slagvaardig communicatie- en tekstbureau. Breed inzetbaar en met een uitgebreid netwerk van collega’s uit andere disciplines.

Wat kunnen wij voor u doen?

We schrijven graag over producten die ertoe doen. Van scheepsdieselmotoren, warmtekrachtkoppelingen en generatorsets tot brandbluspompen en marine kranen. Onze teksten variëren van persberichten, redactionele en referentieteksten tot web- en social-mediateksten. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in teksten voor technische en scheepvaart gerelateerde bedrijven. Maar wij beperken ons niet tot alleen dit type bedrijf. Onze klanten zijn divers: wat branches én grootte en omzet betreft.

Wij zitten graag met opdrachtgevers rond de tafel. Om vragen te stellen en te luisteren. Waar staat het bedrijf nu, wat wil men, wat zijn de mogelijkheden en wat kunnen wij voor het bedrijf betekenen? Vervolgens gaan wij aan de slag. Om het de klant gemakkelijk te maken, nemen wij met plezier de regie van het traject op ons. Zo bewaken wij de voortgang en zijn tegelijkertijd het aanspreekpunt voor alle partijen.

Tekst en beeld versterken elkaar en als het ‘jasje’ goed past, heeft u een krachtig en prachtig communicatiemiddel. Of het nu online of offline is. Het is ons om het even. Kortom, geen gebakken lucht, maar van concept en tekst tot uitvoering en begeleiding. Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij u langs.

Certo Communicatie
Dorpsstraat 24
4271 AC Dussen
T. 06 – 20077159
E. [email protected]
certo-communicatie.nl


Twee keer per jaar brengt Balkenende Media het magazine Langstraat Onderneemt uit. Een magazine vol met verhalen van en door ondernemers uit de gemeente Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Op onze nieuwssite brengen we geregeld één van deze artikelen nog eens extra onder uw aandacht. Vandaag het verhaal van Certo Communicatie

In het voorjaar 2021 brengen we de 2e editie uit van Langstraat Onderneemt. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929) / Rolf Balkenende (06-53815027)

Wilt u uw bedrijf ook onder de aandacht brengen op Waalwijk.nieuws.nl? Mail naar [email protected] of bel Miranda Jacobs via 06-18418929.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden