Balkenende Media presenteert vier nieuwe magazines

WAALWIJK – Donderdagavond 25 juni presenteerde Balkenende Media maar liefst vier nieuwe magazines: Gewoon Waalwijk, Gewoon Loon op Zand, Gewoon Heusden en Maggezien Cools Oogzorg. De lancering vond plaats op het sfeervolle terras van Kookstudio Ik Kook Jij Ook aan de Winterdijk. Gastheren Roger van de Loo en Rob Kerkhof zorgden tijdens deze avond met tropische temperaturen voor heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Rolf Balkenende startte met een terugblik op de afgelopen maanden. ‘Begin februari lagen we goed op koers om de magazines op 23 april uit te brengen. Helaas moesten we op 17 maart het besluit nemen om alles stil te leggen vanwege het Coronavirus. Interviews werden afgezegd, we mochten geen foto’s meer maken en salesgesprekken waren niet meer mogelijk. Gelukkig konden we in mei de draad weer oppakken. We zijn er trots op deze mooie edities vanavond aan u te kunnen presenteren.’

Op de covers van de magazines prijken weer inwoners met bijzondere verhalen. Op de cover van Gewoon Waalwijk zien we Anouk Glaudemans, winnares van Heel Holland Bakt. De finale van dit tv-programma werd in februari uitgezonden voor vier miljoen kijkers. Jens Arnold van Jensa Natuurlijk Hout uit Drunen siert de cover van Gewoon Heusden. Jens is door zijn autisme vastgelopen op school en heeft vervolgens de kans gekregen om datgene te doen waarin hij goed is: het maken van houtsculpturen. Jens is zeventien jaar jong en maakt de sculpturen samen met zijn opa. Op de cover van Gewoon Loon op Zand staat Georg van Kleij. Georg en zijn vrouw Miranda verloren hun dochters Fleur en Iris. Sinds 2014 wordt er elk jaar een muziekevenement gehouden ter nagedachtenis aan hun dochters. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen, waaronder Villa Pardoes.

Naast de drie Gewoon-magazines is er dit keer ook een magazine uitgegeven in opdracht van Cools Oogzorg, wat tegelijkertijd verspreid zal worden met Gewoon Heusden. Rolf overhandigde het stijlvolle magazine aan Stein Cools en bedankte hem hartelijk voor de mooie opdracht.

Tot slot kondigde Rolf nog twee nieuwtjes aan. ‘Begin oktober lanceren we de eerste editie van Langstraat Onderneemt met een oplage van 5000 stuks. Het eerste Business to Business magazine van Balkenende Media. Bovendien brengen we volgend jaar maart de eerste editie uit van Gewoon Langstraat. We hebben besloten om de drie magazines samen te voegen, omdat we hebben gemerkt dat veel bedrijven in een grotere regio willen adverteren. Het zal gaan om een oplage van 50.000 stuks.’

De komende twee weken worden de edities die gisteren gepresenteerd zijn huis aan huis verspreid. Houd uw brievenbus dus in de gaten!

De magazines zijn een uitgave van Balkenende Media en een samenwerking tussen Twan en Ursula Schellekens (vormgeving), Mireille Kleijngeld (tekst & eindredactie), Marieke van Riel (tekst & eindredactie), Han Hermkens (fotografie), Miranda Jacobs (sales) en Rolf Balkenende (uitgever).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Miranda Jacobs: [email protected] / 06-18418929.

Bekijk HIER alle magazines van Balkenende Media (19 stuks)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden