Tijdelijke afsluiting afrit Sprang-Capelle West (A59)

Foto:

Rijkswaterstaat voert van dinsdag 12 juli 21.00 uur tot woensdag 13 juli 05.00 uur onderhoud uit aan afrit (36) Sprang-Capelle-West van de A59 in de richting van Breda en Dordrecht.

Hierdoor is de afrit tijdelijk afgesloten. Weggebruikers dienen door een omleiding rekening te houden met extra reistijd.

Afsluiting afrit
Afrit (36) Sprang-Capelle-West van de A59 richting Breda en Dordrecht is afgesloten op:

– Dinsdag 12 juli 21.00 uur tot woensdag 13 juli 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande Werkzaamheden of bel met gratis informatielijn 0800-8002.

Reacties