Happy stone gevonden? Ontvang gratis een appel-slagroomvlaai van PartyVlaai (zie actievoorwaarden!)

Enkele voorbeelden van Happy Stones.
Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Tien vrolijk beschilderde steentjes verspreiden zich vanaf 1 september in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De vinders van deze happy stones kunnen hun steentje “verzilveren” bij PartyVlaai Waalwijk. In ruil voor hun happy stone ontvangt de vinder namelijk een heerlijke appel-slagroomvlaai.

Deze actie is opgezet door Waalwijk.nieuws.nl in samenwerking met Kei0416. Gezamenlijk bezorgen we elke maand 10 mensen een geluksmomentje met dank aan PartyVlaai Waalwijk!

Landelijke hype

De happy stones zijn in coronatijd een rage geworden die in heel het land opduikt. Het idee is simpel: stenen met een vrolijk versierd uiterlijk zomaar ergens neerleggen om een vinder blij te maken. Op facebook zijn ondertussen allerlei groepen te vinden met leuke foto’s van gevonden stenen. Zo heeft de Facebookpagina Kei Tof ondertussen ruim 76.000 volgers.

Ook in onze gemeente liggen ook op diverse plaatsen zwerfkeitjes waaronder die van Kei0416. De gevonden steentjes zijn te zien op hun facebookpagina waar binnenkort ook de 10 happy stones zijn te zien welke i.s.m. Waalwijk.nieuws.nl op willekeurige openbare plaatsen zijn neergelegd in onze gemeente. Het is niet de bedoeling om de gevonden happy stone elders neer te leggen, je mag de steen gewoon mee naar huis nemen. De gelukkige vinder dient contact op te nemen met de redactie van waalwijk.nieuws.nl door een mail te sturen naar [email protected].

Spelregels

Alle beschilderde steentjes worden aan de achterkant voorzien van twee logo’s + een unieke code. De gelukkige vinder dient een mail te sturen naar [email protected] inclusief twee duidelijke foto’s van het steentje (voor- en achterkant) en de locatie van de vindplaats. Hierna ontvangt de vinder per mail verdere instructie van hoe de steen “verzilverd” kan worden.

Op 1 september plaatsen we op waalwijk.nieuws.nl en op Kei0416 een foto van de 10 verschillende happy stones!

We wensen iedereen alvast heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort één van die heerlijke appel-slagroomvlaaien ophalen bij PartyVlaai Waalwijk.

Ondernemer?

Voor de komende maanden zoeken we nog enkele leuke prijzen. Ben jij ondernemer en steun je deze leuke en ludieke actie, stuur dan een mail naar [email protected] en geef aan welke 10 prijsjes je hiervoor ter beschikking wil stellen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden