Balkenende Media presenteert vijfde editie Gewoon Waalwijk

Donderdagavond 27 september werd de vijfde editie van Gewoon Waalwijk gepresenteerd. De lancering vond plaats bij Rabobank De Langstraat.

Deze editie staat weer vol met boeiende verhalen over ondernemers en inspirerende inwoners van de gemeente Waalwijk, zoals het verhaal van Ingrid Melis. Aan haar de eer om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen uit handen van Rolf Balkenende.

Ingrid was zichtbaar verrast door haar foto op de cover. Zij lichtte haar doel kort toe: ‘Mijn wens is een handbike op maat zodat ik in 2019 weer mee kan doen aan de Handbike-Battle. Als lezers van het magazine mij daarin zouden willen steunen, in de vorm van sponsoring of een donatie, zou dat fantastisch zijn!’

Magazine ‘Gewoon Waalwijk’ verschijnt tweemaal per jaar en biedt de lezer boeiende verhalen over ondernemers en inspirerende inwoners van de gemeente Waalwijk. Het gratis magazine wordt de komende twee weken huis-aan-huis verspreid in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik door zo’n 30 jongeren van Actiegroep Sprang (World Servants) die hiermee geld verdienen voor hun project in Zambia.

Gewoon Waalwijk is een samenwerking tussen Twan en Ursula Schellekens (vormgeving), Mireille Kleijngeld (tekst), Marieke van Riel (tekst & eindredactie), Reclamefotostudio Image&Motion (fotografie) en Rolf Balkenende (uitgever).

Wil je ook een keer Waalwijk kennis laten maken met jouw ondernemerschap of heb je een bijzonder levensverhaal om te delen? Neem dan contact op met Rolf Balkenende (06-53815027) of stuur een e-mail naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden