Repair Café Waalwijk op dinsdag 13 september

Foto: Repair Café

WAALWIJK – Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur, hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers van het Repair Café helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor het herstelwerk aan kleding en textiel kunt u terecht bij het Repair Café Waalwijk.

In Nederland wordt erg veel weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

Op dinsdag 13 september kunt u van 19.00 uur – 21.00 uur, met uw defecte spullen terecht in het wijkdienstencentrum BaLaDe. BaLaDe is gelegen op het adres Balade 1, 5142 WX Waalwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Reparaties gaan op volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid van de reparatievrijwilliger.

Op het Repair Café zijn gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, (tuin)meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy’s, computers en randapparatuur, speelgoed, rollators, enz. In het Repair Café gaat u samen met een deskundige vrijwilliger aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn gratis, en bent u tevreden over een geslaagde reparatie dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Heeft u niets om te repareren? Kom dan om een praatje te maken, misschien kunt u iemand anders helpen. Op een Repair Café valt altijd wat te leren. En of u nu komt om de portemonnee te sparen, afval voorkomen of wilt leren repareren. U bent weer van harte welkom op dinsdagavond 13 september. Meer informatie over een Repair Café? Kijk op www.repaircafe.org

Cookieinstellingen