Altijd op tijd aan de bak!

Foto: Pixabay

WAALWIJK – Wil je altijd op de hoogte zijn én blijven wanneer wij welk afval in jouw straat ophalen? Met de gratis app AfvalWijzer zie je dit in één oogopslag. Zo kun je meldingen instellen zodat je niet vergeet wanneer wij bij jou in de straat komen.

Mogelijkheden

Met deze app kunnen we je sneller informeren als er (tijdelijke) wijzigingen zijn. Bijvoorbeeld in een ophaalroute of bij uitval van een vuilniswagen door gladheid. Daarnaast vind je een plattegrond met daarop alle glas-, textiel-, en luiercontainers. Ook vind je in de app een afvalscheidingswijzer en een ‘afval ABC’. Zo zie je gemakkelijk waar alle afvalsoorten thuishoren. Als je twijfelt over bij welk afval een product thuishoort, zoek je het op in het afval ABC. Handig als je het even niet (meer) weet!

Downloaden

Download de gratis app via de App Store van Apple of via de Google Play store. De app herken je aan het groene logo met witte container. Als je geen smartphone of tablet hebt, maar wel een computer of laptop, kun je je kalender bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl

Bron: Gemeente Waalwijk


  • Adverteren op Waalwijk.nieuws.nl? KLIK HIER voor meer info!
  • Begin de dag met de nieuwsbrief van Waalwijk.nieuws.nl. KLIK HIER en meld je aan!
  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen