Doet u ook mee aan Earth Hour?

Foto: Pixabay

WAALWIJK – Op zaterdag 28 maart, tijdens Earth Hour 2020, gaat overal ter wereld van 20.30 – 21.30 uur het licht weer uit. Earth Hour promoot energiebesparing en vermindert de koolstofdioxide-uitstoot op de wereld.

Wat doet de gemeente?

Ook de gemeente dooft de sierverlichting op het stadhuis tijdens Earth Hour. Verder doet de gemeente de lichten bij het zwembad en sporthallen uit.

Staat Earth Hour al in uw agenda?

Doe mee, zet uw lichten thuis uit en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat ook u onze planeet wil beschermen. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. Een kleine moeite met veel resultaat!

Waalwijk is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, wonen, werken, ondernemen en verblijven. Dat wil de gemeente graag zo houden en versterken. De gemeente wil duurzaam vooruit. Samen met de inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties werkt de gemeente aan een schone, groene en duurzame stad.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden