Zwembad, sporthallen en gymzalen gemeente Waalwijk gesloten tot en met 31 maart

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – In Nederland gelden sinds gisteren aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus. Alle evenementen en activiteiten met meer dan 100 deelnemers worden geannuleerd. Daarnaast is een beroep gedaan aan iedereen om ook voor kleinere activiteiten te kijken of het noodzakelijk is dat deze doorgaan. Dit heeft ook effect op het zwembad, de sporthallen en gymzalen in de Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. De gemeente Waalwijk sluit deze accommodaties tot en met dinsdag 31 maart. De sporthallen en gymzalen blijven in deze periode wel toegankelijk voor het onderwijs.

Deze aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio gelden tot en met dinsdag 31 maart. Als de richtlijnen worden geactualiseerd wordt bekeken wat dit voor de sportaccommodaties inhoudt. Er zijn veel vragen wat de sluiting betekent voor geannuleerde activiteiten en zwemlessen. Zodra hier meer over bekend is wordt dit richting de gebruikers gecommuniceerd.

Maatregelen coronavirus

De gemeente Waalwijk volgt het advies en de informatie van de autoriteiten, de GGD en het RIVM, op de voet. Het RIVM heeft op haar site www.rivm.nl/covid-19 veel gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus staan. Voor vragen over het coronavirus kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351. Mensen met specifieke vragen over hun eigen gezondheid kunnen het beste telefonisch contact opnemen met hun huisarts.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden