Kersverse eredivisionist wordt gehuldigd op het Raadhuisplein

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

RKC Waalwijk promoveert naar de Eredivisie! Na de overwinning op Go Ahead Eagles speelt RKC volgend seizoen haar wedstrijden in de Eredivisie. De gemeente Waalwijk huldigt RKC voor deze knappe prestatie op woensdag 29 mei 2019. Samen met supporters en inwoners wil de gemeente RKC feliciteren en bedanken voor het spannende voetbalseizoen. De huldiging is van 19.30-23.00 uur op het Raadhuisplein in Waalwijk.

De Tavenu en de gemeente Waalwijk organiseren, met medewerking van politie en RKC Waalwijk, de huldiging in de binnenstad. Iedereen die het feest met RKC wil vieren is van harte welkom. Het evenemententerrein in het centrum van Waalwijk is te bereiken via de Grotestraat (beide kanten) en de Stationsstraat.

Fietsen

We raden iedereen aan om te voet of op de fiets naar de huldiging te komen. Bij de fietsenstalling aan het Unnaplein kunnen fietsen gratis geplaatst worden. De fietsenstalling is geopend tot 00.00 uur. De fietsenstalling bij De Els is gesloten.

Parkeren

Feestvierders die toch met de auto willen komen kunnen parkeren op de gebruikelijke parkeerplaatsen aan de Taxandriaweg en Unnaplein. Het parkeerterrein bij De Els is vanaf 18.30 uur geopend in verband met de weekmarkt.

Rolstoel toegankelijk

Supporters en inwoners die afhankelijk zijn van een rolstoel of scootmobiel zijn ook van harte welkom bij het evenement. Hier is een speciaal vak voor gereserveerd. Per bezoeker in een rolstoel of scootmobiel mag één begeleider mee. De ingang voor dit vak is bereikbaar via de Winterdijk aan de achterzijde van het oude raadhuis. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Taxandriaweg.

article
95071
Feestelijke huldiging RKC in centrum van Waalwijk
RKC Waalwijk promoveert naar de Eredivisie! Na de overwinning op Go Ahead Eagles speelt RKC
https://waalwijk.nieuws.nl/gemeente/20190528/kersverse-eredivisionist-wordt-gehuldigd-op-het-raadhuisplein/
2019-05-28T20:47:15+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2015/09/22183927/DSC05835.jpg
Gemeente, Nieuws