Landelijke Opschoondag 23 maart, wie doet er mee?

Foto: Pixabay

Zaterdag 23 maart is het weer de Landelijke Opschoondag. Gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers in ons land steken op deze dag de handen uit de mouwen om zwerfafval aan te pakken. Ook in de gemeente Waalwijk staat deze dag in het teken van een schone leefomgeving.

Doet u mee?

De gemeente nodigt iedereen van harte uit om deze dag mee te helpen. De start is gezamenlijk met de wethouders om 10.00 uur op de gemeentewerf, Professor van ’t Hoffweg 13 in Waalwijk. De gemeente zorgt voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Ook zorgen ze voor materialen (handschoenen, zakken, knijpers, veiligheidshesjes). Deze materialen haalt u op bij het magazijn op de gemeentewerf. Daarna gaat u naar uw eigen wijk. De gemeente haalt het verzamelde afval bij u op. Het is ook mogelijk deze dag direct op een eigen locatie te starten.

Aanmelden

Meld u vóór 18 maart aan via [email protected] Vermeld in de e-mail uw NAW-gegevens en uw telefoonnummer. Dan neemt de gemeente contact met u op over de materialen en het ophalen van het afval. Samen zorgen we voor een schone leefomgeving. De gemeente bedankt iedereen die zich hiervoor inzet!

Waalwijk is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, wonen, werken, ondernemen en verblijven. Dat wil de gemeente graag zo houden en versterken. Ze willen duurzaam vooruit en werken dan ook samen met alle inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een schone, groene en duurzame stad.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen