‘GO’ vanaf morgen in de lucht

Foto: Gemeente

Morgenavond rond 22.00 uur lanceert de gemeente Waalwijk de nieuwe website GOwaalwijk.nl tijdens de Nacht van het Levenslied. GOWaalwijk.nl is hét online platform voor alle activiteiten, evenementen, verenigingen en organisaties op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en beweging.

Waarom GO?

GO is een platform dat heel toegankelijk is voor inwoners van Waalwijk. Verenigingen en organisaties die activiteiten en evenementen organiseren kunnen via GOWaalwijk.nl inwoners informeren en prikkelen om deel te nemen en gezonder te leven.
De vraag naar zo’n platform komt vanuit de buurtsport- en cultuurcoaches. Zij geven aan dat er behoefte is aan informatie op één centrale plek en vanuit de organisaties en verenigingen kwam het geluid dat het lastig is om evenementen bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Herkenbare uitstraling

Alle activiteiten en evenementen krijgen met ‘GO’ een herkenbare uitstraling. Om de lancering van GOwaalwijk.nl extra kracht bij te zetten, komt er in september een speciale uitgave van Gewoon Waalwijk. In dit magazine komen verenigingen en organisaties aan het woord op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en bewegen. Het magazine Gewoon Waalwijk wordt huis aan huis verspreid in Waalwijk, Waspik en Sprang Capelle bij adressen met een ja-ja sticker en een ja-nee sticker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen