Gowaalwijk.nl: het digitale platform voor activiteiten en evenementen in Waalwijk

Foto: Gemeente Waalwijk

In september lanceert de gemeente Waalwijk de website Gowaalwijk.nl. Een digitaal platform voor activiteiten en evenementen in Waalwijk. Verenigingen en organisaties worden benaderd om hun eigen aanbod op de website te zetten.

Elk jaar organiseren verenigingen en organisaties talloze activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en beweging in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle. De gemeente Waalwijk is trots op de inzet van verenigingen, organisaties en de vele vrijwilligers die de activiteiten en evenementen mogelijk maken. Uit diverse bijeenkomsten met sport- en cultuurorganisaties kwam de wens naar voren om activiteiten beter zichtbaar te maken, zodat ze meer mensen bereiken en dus in beweging krijgen.

Herkenbare uitstraling

De gemeente Waalwijk gaat al die activiteiten en evenementen met een herkenbare uitstraling onder de naam GO promoten bij alle inwoners. Op de nieuwe website Gowaalwijk.nl staat vanaf 20 augustus 2018 een overzicht met alle informatie van de organisatoren, activiteiten en evenementen. De gemeente Waalwijk wil hiermee sport- en culturele verenigingen, zorg- en beweegaanbieders en organisatoren van de grotere evenementen een platform bieden. Verenigingen en organisaties worden de komende periode benaderd met het verzoek om hun aanbod op de website Gowaalwijk.nl te zetten. September staat in het teken van de feestelijke lancering van GO.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden