Expositie Light of Live stadhuis Waalwijk voor kansarme kinderen Nepal

Foto: Stichting Light of Life

Van 14 juni tot en met 1 juli exposeert Light of Live in het stadhuis van Waalwijk schilderijen die zijn gemaakt door kinderen uit Aamaghar in Nepal en leerlingen van MET uit Waalwijk.

Onder het motto: ‘Verbinding’ hebben de Nepalese en Nederlandse kinderen samen gewerkt aan het beschilderen van 20 doeken. Na de tentoonstelling veilen de leerlingen van de MET de schilderijen. De opbrengst gaat naar Light of Live.

In het kader van het 10-jarig bestaan van Light of Live hebben MET praktijkonderwijs en Light of Live het initiatief genomen voor een ‘schilderijenuitwisseling’ tussen Nepal en Nederland. Leerlingen van MET praktijkonderwijs maakten een begin met het beschilderen van 10 doeken. Deze doeken gingen vervolgens naar Nepal waar de kinderen uit Aamaghar ze hebben afgeschilderd. Omgekeerd schilderden leerlingen van MET 10 doeken uit Nepal af. Het resultaat is in de tweede helft van juni te zien in het stadhuis van Waalwijk.

Light of Live zet zich in voor kansarme kinderen in Nepal en richt zich met name op goed onderwijs. Dit, omdat elk kind recht heeft op goed onderwijs en het zodoende een perspectief wordt geboden voor een goede toekomst. Light of Life helpt kinderen in Nepal om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen