Inleveren kerstboom en vuurwerkafval

Uw vuurwerkafval kunt u gratis inleveren bij de milieustraat aan de Weteringweg in Waalwijk van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 januari 2018 van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 6 januari 2018 van 09.00 tot 15.00 uur. Hierna betaalt u voor het inleveren van vuurwerkafval weer het normale tarief voor restafval.

Gebruik de speciale vuurwerkafvalzak en maak het afval eerst vochtig. De afvalzakken krijgt u gratis bij vuurwerkverkooppunten in de gemeente Waalwijk. U kunt deze ook afhalen bij de milieustraat in Waalwijk, het stadhuis en bij SCC Den Bolder in Waspik.

Kerstbomen inzamelen

Zet uw oude kerstboom op zaterdag 6 januari 2018 zonder versiering en zonder pot vóór 07.30 uur bij de containerverzamelplaats bij u in de straat. De kerstboom kunt u ook gratis afgeven bij de milieustraat in Waalwijk of Sprang-Capelle. Checkt u wel eerst even de openingstijden. In het buitengebied zamelt de gemeente geen kerstbomen in. Dit is het gebied waar ook geen gft-afval wordt opgehaald.

Hoogbouw
Bewoners van flats of appartementen zetten de oude kerstboom op 6 januari op dezelfde plaats als waar zij gewoonlijk het PMD-verpakkingsafval aanbieden. Dit is bij de hoofdingang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen