Publiek bepaalt winnaars Waalwijk Ontmoet

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

De zesde editie van Waalwijk Ontmoet krijgt een wat andere opzet om nog meer mensen bij het evenement te betrekken. Dus bepaalt het publiek welke vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers de gemeente in het zonnetje zet.

De feestavond met de prijsuitreiking is zaterdag 7 oktober in het Mandemakers Stadion. Vanaf vandaag kan iedereen zijn favoriet uit Waalwijk, Sprang-Capelle of Waspik voordragen.

Een voordracht gaat erg eenvoudig via de oranje button op www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet Er zijn zes categorieën: Beste Vrijwilligersprestatie Individueel, Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie, Beste Sportprestatie Individueel, Beste Sportprestatie Team, Beste Cultuurprestatie Individueel en Beste Cultuurprestatie Groep. Iedereen die een voordracht doet, krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 7 oktober. Dat geldt ook voor degene die voorgedragen wordt. Tot maandag 4 september kan iedereen een voordracht doen.

Stemmen

De vakjury bekijkt daarna alle voordrachten om per categorie drie genomineerden te selecteren. Vervolgens kan het publiek online zijn stem uitbrengen en bepalen die stemmen wie de uiteindelijke winnaar per categorie wordt. De winnaar krijgt een oorkonde en een geldbedrag. Alle voordrachten en vervolgens genomineerden worden via waalwijk.nl bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op 7 oktober.

Waalwijk Ontmoet

Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving. Dat gebeurt op 7 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van gerenommeerde artiesten. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

Reacties