Schrijf je nu in voor Fit Challenge De Langstraat en maak kans op een half jaar gratis sporten!

Foto: Pixabay

Op 11 januari 2020 start Balkenende Media in samenwerking met vier fitnesscentra Fit Challenge De Langstraat. Een gezond leefpatroon bestaat uit goed eten en bewegen. Dit weten we eigenlijk allemaal, maar vaak ervaren we een drempel om onze leefstijl daadwerkelijk aan te passen. Fit Challenge De Langstraat kan je hierbij helpen. Grijp nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden!

Ben jij er klaar voor?

Ongezonde voeding en weinig beweging hebben grote gevolgen voor de kwaliteit van ons leven. Wil jij eindelijk het roer omgooien? Pak dan deze kans en doe mee aan de Challenge! Gedurende zes maanden word je begeleid door (personal) trainers van de deelnemende sportscholen. Zij zullen je bijstaan op het gebied van sport en voeding.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je aan via deze pagina en misschien ben jij één van de gelukkige kandidaten die volledig gratis aan het programma mag deelnemen. Uit alle aanmeldingen kiezen we namelijk vier personen die kosteloos onder begeleiding van een (personal) trainer de weg naar een gezondere levensstijl mogen volgen. Als je tot de winnaars behoort, houd je via persoonlijke blogs jouw ervaringen bij. Deze worden elke maand geplaatst op Waalwijk.nieuws.nl en Loonopzand.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen volgen, waardoor je nog meer gemotiveerd zult zijn om je doel te bereiken. De vier kandidaten worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor Fit Challenge De Langstraat. Deze selectie gebeurt op basis van motivatie en doelstelling. Niet geselecteerde kandidaten ontvangen natuurlijk ook een interessant aanbod van de fitnesscentra om via (groeps)training hun doel te bereiken.

Durf jij de uitdaging aan?

De Fit Challenge De Langstraat wordt gehouden in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden. Inschrijfperiode duurt van tot 10 januari 2020. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 15 minuten met één van de (personal) trainers.

Wacht niet langer en zet vandaag je eerste stap naar je nieuwe, gezonde leven!
Je krijgt per email een bevestiging van je inschrijving.

 

Wat is de tijdlijn van Fit Challenge De Langstraat?

  • Inschrijfperiode en intakegesprekken tot 10 januari 2020
  • Bekendmaking kandidaten die een half jaar gratis mogen sporten 10 januari
  • Kick-off bij AtletiekClub Waalwijk (ACW’66) op zaterdag 11 januari 2020
  • Afsluitende activiteit bij AtletiekClub Waalwijk (ACW’66) op 3 of 4 juli 2020
  • Finaleavond Fit Challenge De Langstraat 10 of 11 juli

Diverse activiteiten 

  • 1e Fitheidstest (kick-off)
  • Familie Challenge
  • 2e Fitheidstest (afsluiting)
  • Bootcamps in de duinen
  • Kookworkshop (betaald)

Deelnemende fitnesscentra

    

Sponsoren

Met support van Go Waalwijk!

Ook sponsor worden? Neem contact op met Rolf Balkenende 06-53815027 of mail naar [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden