Workshop ‘Hulp bij studiekeuze’

Foto: Bibliotheek Waalwijk

WAALWIJK – Je wilt de juiste opleiding kiezen; het gaat niet vanzelf, maar het is echt heel belangrijk. Kies je verkeerd, dan kost je dat met het huidige leenstelsel veel geld en kostbare studietijd. En misschien zelfs de motivatie om te studeren.

Dit kun je allemaal voorkomen door je goed voor te bereiden op je keuze. Het is zo 1 april (Mbo) – 1 mei (Hbo/WO) en dan moet je zijn aangemeld bij Studielink of de school van je keuze. Kom donderdag 23 januari naar de workshop ‘Hulp bij studiekeuze’.

Eindexamen

Is je eindexamen in zicht en ben je je aan het oriënteren op een vervolgopleiding? Start op tijd en doe dat bij voorkeur in de klas vóór je eindexamenjaar, dan kun jij je daarna rustig concentreren op je eindexamen. Neem je toekomst serieus en maak een goede keuze. Eentje die je baseert op meer dan ‘lijkt me leuk en interessant’.

Gestopt met je studie?

Balen! Maar je bent lang niet de enige. 40% van de studenten kiest de eerste keer verkeerd. Dat geeft wel aan hoe lastig het kan zijn.

Wat gaan we doen?

Je gaat met Jacqueline van StudiekeuzeTraining aan de slag om te ervaren wat je nodig hebt om die ENE studie te vinden die zo goed bij jou past.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 23 januari
  • Waar: de Bibliotheek Waalwijk
  • Tijd: 19.00 – 20.30 uur
  • Kosten: gratis (wel aanmelden)

Aanmelden: via https://studiekeuze-training.nl/evenement/studiekeuze-bibliotheek-waalwijk/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden