Woensdag 18 september 2019: Wereld Alzheimerdag

Foto:

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) heeft 21 september uitgeroepen tot Wereld Alzheimer dag. Deze internationale dag alarmeert overheden en beleidsbepalers over dementie als een ernstige gezondheidskwestie omdat de wereld vergrijst. De afdeling van Alzheimer Nederland organiseren rondom Wereld Alzheimer dag bijzondere bijeenkomsten en evenementen voor mensen met dementie.

In het Alzheimer café Waalwijk staat deze maand, woensdag 18 september, wereld Alzheimer dag centraal en de vrijwilligers van het café hebben voor U een gezellige, alternatieve avond met entertainment georganiseerd. Leuk Amusement gaat voor ons optreden. Een programma vol zang en dans, waar we van mogen gaan genieten.

U bent van harte welkom samen met uw partner, familielid, buurvrouw of bekende met de ziekte dementie.

Het Alzheimer Café is een gezellige en veilige plek om lotgenoten te ontmoeten en voor mantelzorgers om met elkaar van gedachten te wisselen. Er is veel (gratis) informatie beschikbaar. Onze vrijwilligers zorgen voor een goede ontvangst en begeleiding. Wij zien er naar uit weer veel gasten te mogen ontvangen in ons Café in het restaurant van Woonzorgcentrum Antoniushof, aan het Vredesplein 100 te Waalwijk. Het Café opent zijn deuren op elke derde woensdag van de maand om 19.30 uur.

Programma

19.30 uur opening café
20.00 uur aanvang programma
21.30 uur einde programma
22.00 uur sluiting café


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!