Winterfair Eikendonk voor het goede doel

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Op vrijdag 14 december van 14.00 tot 17.00 uur wordt in woonzorgcentrum Eikendonk in Waalwijk een winterfair georganiseerd door team Welzijn in samenwerking met jongeren van de Nederlands Hervormde kerk uit Sprang Capelle. Deze groep jongeren gaat volgend jaar bouwen aan een school in Zambia en de opbrengst van de winterfair gaat naar dit goede doel.

Restaurant ’t Gulle Gemoed in woonzorgcentrum Eikendonk wordt omgetoverd tot een echte winterlocatie waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van gezellige marktkraampjes met onder andere Kerststukjes, tassen, shawls en andere handgemaakte artikelen te koop worden aangeboden. Ook is er een loterij waar men prijsjes kan winnen door een gokje te wagen bij de Kerstboom en kan de inwendige mens worden getrakteerd op heerlijke poffertjes of warme chocomel met slagroom. De achtergrondmuziek wordt ook door de jongeren verzorgd.

Beide partijen zijn trots op deze unieke samenwerking. Eikendonk werkt hier graag aan mee door de ruimte beschikbaar te stellen. En op deze manier bezorgen de jongeren van de Nederlands Hervormde kerk de bewoners en bezoekers van Eikendonk een fijne middag en met de opbrengst kunnen de jongeren volgend jaar in de zomerperiode verder bouwen aan een school in Zambia. Twee mooie doelen worden hiermee bereikt.

Iedereen is van harte welkom op de winterfair. Entree is gratis.
Eikendonk, Eikendonklaan 2, 5143 NG Waalwijk

article
85492
Op vrijdag 14 december van 14.00 tot 17.00 uur wordt in woonzorgcentrum Eikendonk in Waalwijk
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/winterfair-eikendonk-goede-doel/
2018-11-29T21:27:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/02/02105513/Eikendonk0317-1.jpg
winterfair