Wereldlichtjesdag Oisterwijk

Foto:

Wereldwijd worden er op de tweede zondag van december lichtjes aangestoken voor alle overleden kinderen. Op deze avond komen we samen om stil te staan bij de liefde, het gemis te delen en de herinneringen te koesteren. Iedereen die het verlies van een kind in zijn hart mee draagt, is welkom.

Vanaf 18.30 uur kun je binnenlopen, om 19.00 uur start het programma. Met elkaar steken we kaarsjes aan en noemen we de namen van alle kinderen die gemist worden. Het wordt een warm samenzijn met kaarslicht, muziek, bijzondere woorden en liefdevolle warmte. Dit duurt ongeveer een half uur waarna er ruimte is om met elkaar nog iets te drinken en na te praten. Kinderen zijn welkom. Er is een speciaal momentje voor de kleintjes onder ons om iemand die ze missen te herdenken.

Aanmelden graag via wereldlichtjesdag [email protected]. Dit is niet noodzakelijk.

Deze avond wordt georganiseerd door Karin van verliesbegeleiding de Zeester, Marjan en Sigrid van lotgenotenbegeleiding ‘Als je je baby verliest’ en Lotte, Mireille en Gertie van Houvast Uitvaartzorg.

De avond vindt plaats op een mooie locatie in het bos. De Rode Lelie zet haar deuren hartverwarmend voor ons open. Parkeren kan op de parkeerplaats van het Aderven waar je door ons ontvangen wordt of in de Adervendreef aan de achterzijde. Houd er rekening mee dat de toegangswegen onverhard zijn.

Kom samen met ons je kaarsje aansteken.
9 december | 18.30 – 20.30 uur | de Rode Lelie Oisterwijk | Adervendreef 4a | toegang gratis

article
85225
Wereldwijd worden er op de tweede zondag van december lichtjes aangestoken voor alle overleden kinderen.
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/wereldlichtjesdag-oisterwijk/
2018-11-23T09:59:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/11/23095932/WLD-flyer-002.jpg
wereldlichtjesdag