VU De Langstraat start het nieuwe jaar met cursuskrant en Open Avond

Foto: VU

Op maandag 28 januari presenteert de VU het nieuwe programma in het Van Haestrechtcollege te Kaatsheuvel. Tijdens deze Open Avond kun je vrijblijvend en in een prettige sfeer kennis maken met het grote en veelzijdige aanbod van cursussen, lezingen en workshops die vanaf medio februari van start gaan.

Het programma bestaat ook nu weer uit een aantrekkelijke mix van bestaande en nieuwe cursussen. Succesvolle cursussen zoals schildercursussen, kookworkshops, fotografie, talen en spirituele cursussen worden aangevuld met nieuwe en actuele onderwerpen. Nieuw in het aanbod zijn onder andere Bierproeverij, Emotioneel lichaamswerk, Stippen met Porseleinverf, Beleef met zilver meer en Opruimen en ontspullen. Ook is er aandacht voor zelfontplooiing en cultuur. Een groot aantal docenten en bestuursleden zijn tijdens de Open Avond aanwezig om je zo goed mogelijk te informeren over de activiteiten waarvoor je belangstelling hebt. Ook kun je desgewenst een proefles in een van de moderne talen ( gericht op toeristen) volgen. Tijdens deze Open Avond kun je je direct inschrijven voor de cursus van je keuze.

Iedereen is welkom. Toegang en koffie zijn gratis.

Wil je niet zo lang wachten met inschrijven of kun je niet aanwezig zijn bij de Open Avond? Medio januari wordt de cursuskrant met het nieuwe programma verspreid. Hierin is het volledige programma aanbod van de VU opgenomen. Daarnaast vind je op de website van de VU, www.vudelangstraat.nl nu reeds alle informatie en kun je je voor elke cursus aanmelden.

Open Avond VU De Langstraat
Maandag 28 januari 2019
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Van Haestrechtcollege, Vossenbergselaan 8 te Kaatsheuvel

article
86801
Op maandag 28 januari presenteert de VU het nieuwe programma in het Van Haestrechtcollege te
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/vu-de-langstraat-start-het-nieuwe-jaar-met-cursuskrant-en-open-avond/
2019-01-12T14:42:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/12144209/A59a.jpg