Valentijns fotoshoot in de Els, iedereen is van harte welkom op woensdagmiddag 13 februari

Foto: Dagmar van Wijk

Waalwijk.nieuws.nl bestaat deze maand 5 jaar! Vanwege ons jubileum hebben we een leuke actie bedacht waarbij de opbrengst naar Voedselbank de Rijglaars gaat. Onze fotografen organiseren op woensdagmiddag 13 februari (tussen 13.00 uur en 16.00 uur) een Valentijns fotoshoot in het voormalige pand van de Free Record Shop in winkelcentrum de Els (rechts van ingang aan de Grotestraat).

We willen deze middag zoveel mogelijk mensen op de foto zetten. Dat kan een leuke Valentijnsfoto zijn maar ook een foto tegen een neutrale achtergrond. Wil je alleen op de foto of met je geliefde…alles kan. Zo ook met je kind, moeder, vader, oma, opa of zelfs met je kat of hond (met huisdier alleen toegestaan via de entree aan Grotestraat!!). Iedereen is van harte welkom.

We vragen wel een kleine tegenprestatie voor het maken van de foto’s. Je kunt kiezen uit één (of meerdere) opties.

  1. Je levert ter plaatse 3 producten in voor de voedselbank (per fotoshoot). Denk hierbij bijvoorbeeld aan volkoren pasta, zilvervliesrijst, houdbare magere of halfvolle zuivelproducten, 20+ smeerkaas, olie, fruit of groenten in blik, huishoudproducten, badartikelen, zoet of hartig beleg. TIP: Waarschijnlijk staan er genoeg houdbare artikelen in je keukenkastje!
  2. Je doneert een geldelijke bedrag per fotoshoot welke je in de aanwezige geldzuil kunt deponeren. Opbrengst voor de voedselbank
  3. Je kiest ervoor om vriend te worden van de voedselbank (inschrijven ter plaatse mogelijk).

Ga je liever niet op de foto maar wil je wel producten geven voor de voedselbank, kom dan deze goederen in de winkel inleveren. Je bent van harte welkom.

De foto’s zijn op 13 februari vanaf 19.00 uur te downloaden (groot formaat) via een afgeschermde website. Info ontvang je woensdag 13 februari ter plaatse.

Voor meer info over Voedselbank de Rijglaars KLIK HIER!

article
87701
Waalwijk.nieuws.nl bestaat deze maand 5 jaar! Vanwege ons jubileum hebben we een leuke actie bedacht
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/valentijns-fotoshoot-in-de-els-iedereen-is-van-harte-welkom-op-woensdagmiddag-13-februari/
2019-02-06T22:20:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/02/06221021/13a4f4ed-33c8-42fc-af3f-2bfeb37df4bda.jpg
de els, fotoshoot, Valentijn, Waalwijk, waalwijk.nieuws.nl