Tonpraotavond v.v. Baardwijk 31 januari

Hans Eijkemans
Foto: v.v. Baardwijk

WAALWIJK – De Waalwijkse voetbalvereniging Baardwijk vierde vorig jaar haar 100-jarig jubileum Een van de festiviteiten was een tonpraotavond, wat een groot succes bleek te zijn. Op vrijdag 31 januari organiseert het jubileumcomité voor de 2e keer een tonpraotavond. Vier Brabantse top tonpraoters komen naar de kantine van v.v. Baardwijk voor een humorvolle avond, aanvang 20.30 uur. De opbrengst van deze avond wordt gebruikt voor diverse activiteiten ten behoeve van de v.v. Baardwijk.

Gezelligheid staat hoog in het vaandel van v.v. Baardwijk. Een avondje heerlijk lachen bij de 2e editie van dit “Gala der vertelkunstenaars” Daar gaan Cees Coolen, Hans Eijkemans, Rien Bekkers en Wichard de Benis voor zorgen. In verschillende creaties zullen zij het publiek laten schuddebuiken met spitsvondige uitspraken en hilarische voorstellingen van herkenbare gebeurtenissen. Cees Coolen, meervoudig finalist van het Brabants Kampioenschap Tonpraoten (BKT) en Zuid-Nederlands kampioen zal verhalen over het dagelijkse leven waarbij zijn vrouw een prominente rol speelt. Rien Bekkers, 2-voudig winnaar van de Zilveren Narrenkap, kruipt vaak in verrassende gedaantes, Hans Eijkemans, kampioen en 16 keer finalist BKT weet als geen ander het publiek mee te nemen in zijn voordrachten of dat u er zelf deel van uitmaakt. Wichard de Benis, meervoudig finalist BKT en publieksprijswinnaar staat garant voor hilarische belevenissen onder het motto “Lach of ik schiet” en dat doet hij met scherp.

Speciaal optreden

Baardwijker Hans Richters zal wederom als ‘special gast’ in de ton kruipen om op humoristische wijze zijn beeld van v.v. Baardwijk te presenteren. De presentatie is in handen van René van Boxtel, zelf een begenadigd tonprater, die het aanwezige publiek op zijn kenmerkende manier door de avond zal leiden. Na afloop zal er een gezellige samen zijn worden gezorgd.

Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar, vanaf 18 januari in de kantine van de v.v. Baardwijk, Akkerlaan 4, Waalwijk. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden