Toernooi Poker Series in de business lounge van het Mandemakers Stadion 16 februari

Foto: Pokeren.nl

Op zaterdag 16 februari kun je in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:00 en zal tot ongeveer 0:00 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi van zaterdag 16 februari wordt gehouden in de Business Lounge van het Mandemakers Stadion. De Poker Series was hier eind 2018 nog te gast voor de grote landelijke finale van seizoen 4. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. In Waalwijk zitten we gemiddeld op 120 spelers.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Spelers kunnen gratis bij de hoofdingang van het voetbalstadion parkeren en op de speellocatie worden warme snacks en drinken verkocht.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Toernooipagina – https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/waalwijk/

Evenementenpagina – https://www.facebook.com/events/356417741804866/

article
87785
Op zaterdag 16 februari kun je in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk aan de
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/toernooi-poker-series-in-de-business-lounge-van-het-mandemakers-stadion-16-februari/
2019-02-08T14:59:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/02/08145759/Waalwijk-1.jpg
pokeren