Thema Digicafé 19 september: ‘Kom meer te weten over internetcriminaliteit!’

Foto: PickPik

WAALWIJK – Cybercrime, een term die we de laatste jaren steeds meer horen. Maar waar bestaat cybercrime nou uit? Kom op zaterdag 19 september naar het Digicafé in de Bibliotheek Waalwijk van 14.00 tot 15.30 uur en krijg gratis hulp bij al uw vragen over hoe u kunt voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit op het internet.

Het Digicafé in de bibliotheek gaat iedere keer over een ander onderwerp. Zaterdag 19 september gaat de Digitaal wijkagent van Politieteam Langstraat met u in gesprek over cybercrime. Cybercrime, criminaliteit op of via het internet, bijvoorbeeld digitale fraude, hacken en allerlei criminele activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van het internet.

Per cybercrime gaat de Digitaal wijkagent samen met u kijken hoe er te werk wordt gegaan en hoe u leert om ze te herkennen. Maar wat als u al slachtoffer geworden bent, wat moet u dan doen? Dat wordt ook behandeld tijdens deze bijeenkomst. In het café ontmoet u ook anderen met dezelfde vragen. En misschien helpen jullie elkaar dan ook weer verder op weg. Als u wilt kunt u ook altijd uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Wilt u graag naar deze bijeenkomst, maar bent u helaas verhinderd? De Digitaal wijkagent kom ook langs in bibliotheek Sprang-Capelle op woensdag 28 oktober van 19.00 tot 20.30 uur.

Wanneer is het eerste Digicafé?

  • Dag: Zaterdag 19 september
  • Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
  • Locatie: de Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a, Waalwijk
  • Toegang: gratis

Overige data digicafé: 14 november.

Aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen en kan via: [email protected], telefonisch 0416-333787 of aan de balie in de Bibliotheek Waalwijk

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden