Thema Digicafé 15 februari: ‘Laat je helpen met je DigiD!’

Foto: Bibliotheek

WAALWIJK – Wilt u weten hoe u uw DigiD aanvraagt? En hoe u het gebruikt? Kom dan zaterdag 15 februari naar het Digicafé in de Bibliotheek Waalwijk van 14.00 tot 15.30 uur. Daar krijgt u gratis hulp bij al uw vragen over dingen op internet.

Het Digicafé in de Bibliotheek gaat iedere keer over een ander onderwerp. Zaterdag 15 februari gaat het over de DigiD. Dat is uw Digitale Identiteit, een soort online paspoort. U hebt uw DigiD bijvoorbeeld nodig als u aangifte doet bij de belasting. U hebt het ook nodig bij het regelen van uw zorgverzekering of uw pensioenfonds.

In het Digicafé staan deskundigen voor u klaar om u op weg te helpen. U kunt bijvoorbeeld samen met zo’n deskundige uw DigiD aanvragen. U mag ook komen oefenen met het werken met uw DigiD. In het café ontmoet u ook anderen met dezelfde vragen. En misschien helpen jullie elkaar dan ook weer verder op weg. Als u wilt kunt u ook altijd uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Het Digicafé in de bibliotheek is ook open op 18 april, 20 juni, 19 september en 14 november. Die data kunt u alvast in uw agenda schrijven.

Wanneer is het eerste DigiCafé?

  • Dag: Zaterdag 15 februari
  • Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
  • Locatie: de Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a
  • Toegang: gratis

Overige data: 18 april, 20 juni, 19 september en 14 november.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Het telefoonnummer van de Bibliotheek Waalwijk is: 0416-333 787 of mail naar [email protected]