Taxatie van boeken, bijbels en prenten in de Bibliotheek Waalwijk

Foto: Arie Molendijk

WAALWIJK – De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt op vrijdag 26 november naar de Bibliotheek Waalwijk om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

Arie Molendijk geeft graag een deskundig advies m.b.t. restauratie van kostbare boeken, bijbels of boeken met een emotionele waarde. Het maken van een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk voor zeldzame boeken en bijbels en advies voor verkoop en inbreng voor een veiling.

Kosten voor een taxatie zijn vijf euro per 5 tot ca. 10 boeken. Waaronder ook series als 1 item bedoeld worden. De kosten van taxatie van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Dan gaat het soms om dozen vol met echt waardevolle boeken voor 1800 bijvoorbeeld. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een individuele waarde vanaf 75 euro.

Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude (hand ingekleurde) atlas in uw bezit te hebben of documentatiemateriaal uit de oorlog, foto’s, ansichtkaarten of prenten? Schroom niet langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.

Meer informatie: Antiquariaat A.C. Molendijk, mail: [email protected] (niet voor taxaties). Zie ook de website www.molendijkboeken.nl

Locatie: de Bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4a Waalwijk
Datum: vrijdag 26 november
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden