Rouwcafé: Leven met de naderende dood van je partner

Foto:

Leven met de naderende dood van je partner. Hoe doe je dat? Vanaf het moment dat je partner ziek wordt en genezing niet meer mogelijk is, verandert je leven.

Ziek zijn heeft impact op jullie leven samen; fysiek, mentaal en emotioneel. Hoe ga ik hiermee om? Wat vertel ik de kinderen? Moet ik al zaken gaan regelen? Hoe kan ik leven met zo’n onzekere toekomst? Allemaal vragen die voorbij kunnen komen. Misschien wil jij er juist wel over praten en je partner niet, of andersom.

Zaterdag 26 oktober is er bij deze bijeenkomst gelegenheid elkaar te ontmoeten en als je dat wilt met elkaar in gesprek te gaan. We gaan ook creatief aan de slag met het maken van ‘De Loving Heart’, een ankertje om altijd bij je te dragen. De middag zal begeleid worden door Marieke Koopmans van Studio Milu en Karin Spapens van Zeester Verliesbegeleiding.

Wij zorgen voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Je bent van harte welkom van 13.30 uur tot 15.00 uur. De toegang is gratis, wel graag even van tevoren aanmelden.

Locatie: Bibliotheek Waalwijk-Wilhelminastraat 4a-5141 HK Waalwijk. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Karin Spapens via de mail [email protected] of telefonisch 06 30360877

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden