Repair Café op dinsdag 12 februari

Foto: Repair Café

Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur, hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers helpen u om uw defecte apparaten een tweede leven te geven. Ook voor herstelwerk aan kleding en textiel kunt u terecht bij het Repair Café Waalwijk.

In Nederland wordt erg veel weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

Op dinsdag 12 februari kunt u van 19.00 uur – 21.00 uur, met uw defecte spullen terecht in het wijkdienstencentrum BaLaDe. Balade 1, 5142 WX Waalwijk.

Op het Repair Café zijn gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bijvoorbeeld aan kleding, (tuin)meubels. elektrische apparaten, fietsen, buggy’s, lampen, computers en randapparatuur, speelgoed, rollators, enz. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige deskundige vrijwilligers aan de slag om deze spullen te repareren. Alle reparaties zijn gratis, en bent u tevreden over een geslaagde reparatie dan is een vrijwillige bijdrage welkom.

Heeft u niets om te repareren? Kom dan toch gezellig langs, maak een praatje, misschien kunt u iemand anders helpen. Op een Repair Café valt altijd wat te leren. En of u nu komt om de portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren of alleen voor de gezelligheid, u bent weer van harte welkom op dinsdagavond 12 februari. Meer informatie over een Repair Café? Kijk op www.repaircafe.org

article
87582
Niet goed functionerende (huishoudelijke) apparatuur, hoeft lang niet altijd te worden weggegooid. Technisch handige vrijwilligers
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/repair-cafe-op-dinsdag-12-februari/
2019-02-03T14:53:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/02/03145227/Reparatie-koffiezetter-2.jpg
Repair Cafe