Parkinson themabijeenkomst: “Maar daar hebben we het niet over..?!”

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Balkenende Media

Stichting Schakelring organiseert op woensdag 11 september een themabijeenkomst voor partners of mantelzorgers van mensen met Parkinson(isme). De bijeenkomst wordt gehouden in woonzorgcentrum Eikendonk in Waalwijk. U bent welkom vanaf 19:00 uur. Deelname is gratis.

De bijeenkomst staat in het teken van: “Maar daar hebben we het niet over..?!”

HHet bespreken van sommige onderwerpen, die te maken hebben met het leven met een partner die Parkinson(isme) heeft, kan lastig zijn. Sommige onderwerpen lijken onbespreekbaar met elkaar, met familie en kinderen en met zorgverleners. Hoe ga je moeilijke gesprekken toch aan?

Tijdens de komende bijeenkomst gaan we hierover in gesprek met elkaar. Tijdens de themabijeenkomsten van Schakelring zijn Karin Verhof, maatschappelijk werker en Bert Scholten, parkinsonverpleegkundige van Schakelring aanwezig om de avond te begeleiden.

Schakelring is een zorgorganisatie die o.a. zorg levert aan mensen met Parkinson en merkt dat vanuit de omgeving van deze doelgroep steeds meer behoefte is aan informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan het samenleven met een partner met Parkinson en de gevolgen hiervan. Schakelring wil graag aan deze behoefte tegemoet komen door deze partners of mantelzorgers de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten voor informatie en lotgenotencontact.

De themabijeenkomst op woensdag 11 september begint om 19.00 uur en is in de ruimte van de dagbehandeling, woonzorgcentrum Eikendonk, Eikendonklaan 2 in Waalwijk. U kunt zich tot 10 september aanmelden via email: [email protected] of via 06-42704165, waarbij het inspreken van de voicemail voldoende is. Voor deze bijeenkomst zijn 25 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Binnenkort start de WaalwijkApp (iOSAndroid) met een spaarprogramma voor gratis producten. Blijf op de hoogte door de WaalwijkApp facebookpagina te liken.