Open morgen Kindcentrum Bloemenoord Waalwijk woensdag 22 maart

Juffendag op de Hugo
Foto: De Hoef-Hugo

Op woensdag 22 maart houdt Kindcentrum Bloemenoord ( basisschool Pieter Wijten, basisschool de Hoef/Hugo en kinderopvang Mikz) een open morgen. U kunt als ouder een kijkje nemen in de scholen en bij de kinderopvang.

Wordt uw kind het volgend schooljaar 4 jaar en bent u op zoek naar een school voor uw zoon of dochter. Kom dan op woensdag 22 maart a.s. naar de open morgen op het Kindcentrum. U kunt samen met uw kind tijdens deze morgen een kijkje nemen in de verschillende groepen en de goede sfeer proeven.

Ook bent u van harte welkom om vragen te stellen aan de leerkrachten en/of de directeuren. U kunt ook een kijkje nemen bij de Mikz. Zij verzorgen de kinderopvang, peuterarrangementen en de voorschoolse opvang binnen het Kindcentrum. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor kinderen is er ook iets lekkers. U bent van harte welkom om binnen te lopen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Wij hopen u te ontmoeten in het Kindcentrum. Wanneer u deze ochtend verhinderd bent, maar toch graag komt kijken kunt u contact opnemen met de Pieter Wijten school (0416-650211) of De Hoef/Hugo school ( 0416-561604) om een afspraak te maken om op een ander moment met ons kennis te maken.

Informatie over beide basisscholen vindt u op www.pieterwijten.nl of www.dehoefhugo.nl

Reacties