Nieuwjaarsconcert Harmonie Waspik

Foto: Kon. Harmonie Volksvlijt & Volksvermaak

Getrouw aan de traditie verzorgt Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak op zondag 13 januari in den Bolder in Waspik een Nieuwjaarsconcert; ditmaal in de vorm van een koffieconcert. In een ontspannen informele sfeer kan het publiek genieten van mooie, sfeervolle en ook vrolijke muziek, met aan het slot een echte “dijenkletser”.

De feestelijke stemming wordt nog verhoogd door de huldiging van een aantal jubilarissen tijdens het concert. Sommigen zijn al zeer lang lid van de vereniging! Twee leden spelen zelfs al 60 jaar in het orkest. Na het concert is er nog volop gelegenheid om hen te feliciteren en samen te klinken op een nieuw muzikaal jaar.

En in dat nieuwe jaar heeft de Waspikse harmonie nog meer muzikaal vuurwerk in petto, zoals een concert in de Leest in Waalwijk op 7 april met de Vlaamse zangeres Micheline van Hautem, en trombonist Jos Jansen. Er worden o.a. liederen gezongen en gespeeld van de beroemde Belgische chansonnier Jacques Brel. Het concert draagt dan ook de titel: Brel & Brass.

Maar dat is toekomstmuziek. Eerst nog genieten van een ouderwets gezellig Nieuwjaars-koffieconcert!

Locatie: Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik.
Aanvang: 11.30 uur
Entree: gratis.

www.harmoniewaspik.nl

article
86589
Getrouw aan de traditie verzorgt Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak op zondag 13 januari in den
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/nieuwjaarsconcert-harmonie-waspik/
2019-01-06T14:13:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/06141318/nieuwjaarsc_2011_055.jpg