Lezing Groei & Bloei de Langstraat: pompoenen; een lust voor het oog, een streling voor de tong

Foto: Groei & Bloei

Dinsdagavond 15 januari 2019 geeft Groei & Bloei De Langstraat een lezing over “pompoenen; een lust voor het oog, een streling voor de tong”.

De lezing wordt gehouden in Ontmoetingscentrum “De Haven”, Leefdaelhof 11, Waalwijk-Centrum. Vooraf reserveren is niet nodig. De avond begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Kosten €3,– p.p.; voor leden van Groei & Bloei is de lezing gratis bij te wonen.

Bij Sanders pompoenen worden al zo’n 35 jaar pompoenen en diverse exoten gekweekt. Zo’n 200 soorten pompoenen en exotische komkommerachtigen uit China, Suriname en Thailand zijn de basis voor een informatieve lezing. Al onze teelt is volledig biologisch.

Wij maken een stap vanuit de geschiedenis naar het heden van de pompoen. Wij tonen U leuke composities met pompoenen. Ook het zelf kweken met alle problemen en tips komt aan de orde. Om het geheel wat levendiger te maken worden, afhankelijk van het seizoen, verse of gedroogde pompoenen meegebracht. Op culinair gebied kunt u kennis maken met alles wat de pompoen u biedt. U kunt op deze avond onze heerlijke jam proeven. Tevens hebben wij voor u onze recepten in boekvorm of op CD. Ook zijn diverse soorten pompoenzaden, thee etc. in te koop.

Na afloop van de dia’s of in de pauze is er natuurlijk volop gelegenheid om al uw vragen te stellen. Wij heten u alvast hartelijk welkom op onze pompoenenavond.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: www.s-sanders.nl

We zien u graag op deze lezing dinsdagavond 15 januari 2019 om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Haven aan de Leefdaelhof 11, in Waalwijk-Centrum. Meer info is beschikbaar op de website van Groei en Bloei de Langstraat, www.delangstraat.groei.nl

article
86569
Dinsdagavond 15 januari 2019 geeft Groei & Bloei De Langstraat een lezing over “pompoenen; een
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/lezing-groei-een-lust-voor-het-oog-een-streling-voor-de-tong/
2019-01-05T13:40:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/05133406/DSCF0018.jpg