Lezing Groei & Bloei De Langstraat: “De schoonheid van de planten vóór en na de bloei”

Foto: Marcel de Wagt

Donderdagavond 21 november 2019 verzorgt Marcel de Wagt, vaste planten kweker uit het Noord-Limburgse Ven-Zelderheide een lezing voor Groei & Bloei De Langstraat. De presentatie van Marcel de Wagt heeft als titel “De schoonheid van de planten vóór en na de bloei”, een lezing over planten met een meerwaarde ook als ze niet in bloei staan.

De lezing wordt gehouden in Ontmoetingscentrum “De Haven”, Leefdaelhof 11, Waalwijk-Centrum. Aanvang om 20.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten €3,– p.p.; voor leden van Groei & Bloei is de lezing gratis bij te wonen.

Kweker Marcel de Wagt heeft een passie voor planten en tuinen en vanuit die passie is hij gestart met zijn Kwekerij van Opvallende Planten. Het is altijd geweldig om een mooie bloeiende plant te hebben. Maar in een later stadium kan zo’n plant door een mooie verkleuring in de herfst of het maken van aparte zaaddozen zeker zo attractief zijn. Tijdens deze lezing zien we specifiek planten met een “meerwaarde”. Marcel de Wagt kweekt op zijn paradijsje in Noord-Limburg ruim 800 niet alledaagse planten op een natuurlijke en ambachtelijke wijze. Voor de liefhebber is het daar eigenlijk een veel te grote snoepwinkel. De kwekerij heeft door de jaren heen een enorme ervaring opgebouwd over wat elke plant op zich nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Deze ervaring helpt om bezoekers goed te kunnen informeren en adviseren en vanuit deze ervaring zal Marcel de Wagt vertellen over welke planten nog lang na de bloei mooi zijn in de tuin.

We zien u graag op deze lezing donderdagavond 21 november 2019. De lezing begint om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Haven aan de Leefdaelhof 11, in Waalwijk-Centrum. Meer info is beschikbaar op de website van Groei & Bloei De Langstraat, www.delangstraat.groei.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden