Lekker Landschap: Valentijnsdag in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Foto: Pixabay

Hand in hand door het zand, starend samen over het water van de vele poelen in De Brand. Langzaam komt de natuur ook weer tot leven in de lente en de eerste dieren roeren zich.

Wat is nu een betere plek om de liefde te vieren dan op deze fantastisch mooie plek. Ga op Valentijnsdag mee met onze duingids en ontdek dat je niet de enige bent die bezig is met vlinders in je buik. Ook in de natuur kriebelt er van alles want het einde van de winter begint in zicht te komen. Tijdens de boeiende verhalen van de gids zie je de meest romantische plekjes van het gebied.

Informatie en aanmelden

  • Meld je aan via www.sprankenhof.com/agenda
  • De prijs is € 70,00 euro per stel. Dit arrangement is inclusief een 3-gangen diner.
  • Graag om 15.45 uur aanwezig zijn. Lekker Landschap duurt van 16.00 – 20.00 uur.
  • Het dragen van stevige, waterdichte wandelschoenen raden wij aan voor de fijnste natuurbeleving.
  • IVN Brabant organiseert deze wandeling. Bereikbaar tijdens kantooruren via 088 500 3110 of [email protected].
  • Vooraf aanmelden is nodig zodat voldoende gidsen beschikbaar zijn.
  • Honden mogen helaas niet mee.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden