Kom meer te weten over internetcriminaliteit!

Foto: pixabay.com

SPRANG-CAPELLE – Cybercrime, een term die we de laatste jaren steeds meer horen. Maar waar bestaat cybercrime nou uit? Kom op woensdag 28 oktober naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Sprang-Capelle van 19.00 tot 20.30 uur en krijg gratis hulp bij al uw vragen over hoe u kunt voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit op het internet.

Woensdag 28 oktober gaat de Digitaal wijkagent van Politieteam Langstraat met u in gesprek over cybercrime. Cybercrime, criminaliteit op of via het internet, bijvoorbeeld digitale fraude, hacken en allerlei criminele activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van het internet.

Per cybercrime gaat de Digitaal wijkagent samen met u kijken hoe er te werk wordt gegaan en hoe u leert om ze te herkennen. Maar wat als u al slachtoffer geworden bent, wat moet u dan doen? Dat wordt ook behandeld tijdens deze bijeenkomst. Als u wilt kunt u ook altijd uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen.

Wanneer is de informatiebijeenkomst?

  • Datum: woensdag 28 oktober 2020
  • Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
  • Locatie: de Bibliotheek Sprang-Capelle
  • Toegang: gratis

Aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen en kan via: [email protected], telefonisch 0416 278 245 of aan de balie in de Bibliotheek Sprang-Capelle

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden