Kiekjes in de Duinen!

Foto: IVN

Op zondag 26 maart trekken nationaal park gidsen De Loonse en Drunense Duinen in om bezoekers te wijzen op het moois dat er te zien is. Gewapend met een zelf meegebrachte fotocamera leggen de deelnemers, jong en oud, niet alleen het glooiende landschap van de Duinen, maar ook details als bladeren en beestjes, vast op de ‘gevoelige plaat’!

Het eerste lentezonnetje heeft haar licht al laten schijnen over de bomen, planten en dieren in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Langzaamaan ontwaakt de natuur uit haar winterslaap! Tijdens deze activiteit wijst de nationaal park gids deelnemers op verschillende zaken in de Duinen. Dit varieert van de bijzondere vormen van bloemknoppen en bladeren tot aan de vergezichten die het nationaal park kent. De gids leert deelnemers op details te letten, die men anders nooit gezien zou hebben. Met een andere blik keert men huiswaarts, alwaar men later nog even nageniet van de ‘geschoten plaatjes’.

Wanneer en waar?

Deze activiteit vindt plaats op zondag 26 maart van 10.00 tot 12.00 uur en start bij Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel. Kosten zijn € 5,- voor volwassen en € 4,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk. Het betreft geen professionele workshop fotografie, dus iedere geïnteresseerde kan deelnemen. Honden zijn tijdens de wandeling niet toegestaan.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor informatie en aanmelden op de activiteitenkalender op www.np-deloonseendrunenseduinen.nl

Reacties