Interactieve avond over Plastic Minderen

Foto: Winterdijk30b

WAALWIJK – Duurzaamheid thuis toepassen is uitdagend. In Winterdijk30b wordt er een vervolg gegeven aan de eerdere avonden over Duurzaam Thuis en Plastic Minderen.

Op dinsdag 17 september kijken we met iedereen die begonnen is met plastic minderen thuis en met iedereen die nieuwsgierig is hoe je dat kunt doen, terug op de afgelopen maanden. Wat is er gelukt en waar liep je tegenaan? Hoe ben je daarmee omgegaan? Ga je ermee verder? Welke vragen heb je? Elkaar tips geven en elkaar blijven stimuleren zijn belangrijk om de omslag naar minder plastic te kunnen maken, maar ook relativeringsvermogen en humor.
Marco Welling is zich na de vorige avond gaan verdiepen in microplastics en zal ons daarover informeren.
En opnieuw zijn de supermarkten uitgenodigd om ons uitleg te geven over hun situatie en wat zij doen om plastic te verminderen.

Het wordt weer een ontspannen en inspirerende, interactieve avond. Geen zwaar gedoe, maar samen enthousiast vooruit. Hierna kijken we hoe we samen verder gaan met het thema Duurzaam Thuis. Gaat een volgende avond ook over plastic minderen of kiezen we gezamenlijk voor een ander duurzaamheidsthema?

De avond staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Het is beslist niet nodig dat je bij de eerdere avonden bent geweest. Voel je welkom!
De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Het is gratis, maar graag even aanmelden via www.winterdijk30b.nl.