“Door de poorten van je ziel” met Michel Risseeuw en Bibian Hopmans

Foto: Bibian

Michel Risseeuw gaf in januari dit jaar een intiem huiskamerconcert in de praktijk van Bibian Hopmans. Michel schrijft prachtige luisterliedjes vanuit zijn ziel. Een man die zichzelf en anderen durft te laten raken in het hart en dit weet te vertalen in zijn liedjes en sfeer.

Op 7 februari, van 19.30 uur tot 21.00 uur, komt Michel Risseeuw weer bij Bibian Hopmans op bezoek om zijn bezielde liedjes te spelen in de praktijk van Bibian. Dit gebeurt ook al op 17 januari maar deze avond was binnen 2 uur uitverkocht.

Bibian gaat jullie Yin yoga geven. Elke houding wordt afgestemd op 1 liedje. Hierdoor krijg je ruim de gelegenheid om je over te geven in je houding en nog dieper te ontspannen. De teksten en klanken zullen dan nog intenser worden ontvangen.

Het wordt een ontmoeting van ziel tot ziel. We gaan de diepere lagen raken. Dat dit heel bijzonder gaat worden en een balseming is voor je lichaam en geest zal duidelijk zijn.

Er zijn maar 3 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want ook deze avond loopt al snel vol. We praten al over 2 herhalingen, maar dat zal ook afhangen van het enthousiasme waarmee de eerste sessie wordt ontvangen.

De onkosten zijn € 17.50 pp
Aanmelden via [email protected]

We hopen je te mogen ontvangen.

Liefs Michel en Bibian

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden