Digicafé in BaLaDe 12 februari

Foto:

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt er op dinsdagavond 12 februari van 19.30 – 21.00 uur weer een Digicafé plaats. Het Digicafé of digitaal Café is een vrij toegankelijke en gratis wijkdienst die wordt gehouden in het Wijkdienstencentrum BaLaDe op het adres Balade 1, 5142WX te Waalwijk.

U kunt hier terecht met vragen over het gebruik van computer, laptop, iPad, internet, apps, smartphone en over veilig werken op uw pc. Heeft u al wat computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen, dan is het Digicafé iets voor u! Breng uw eigen laptop, iPad, smartphone, etc mee. De bijeenkomst vindt plaats onder deskundige begeleiding van een docente van het van SeniorWeb Waalwijk.

Bezoekers Digicafé helpen elkaar

Het Digicafé stelt zich ook ten doel om de deskundigheid van mensen op digitaal gebied, in omloop te brengen om hiermee anderen te helpen bij het oplossen van een vraag. Vaak zijn dit kleine problemen zoals accountinstellingen, werking van Apps, een update, etc. Het is erg leuk om met uw eigen kennis iemand anders een stapje verder te helpen. Dus ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun ervaring en kennis van zaken andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Deze wijkdienst wordt u aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk, in samenwerking met De Kansenfabriek, ContourdeTwern en SeniorWeb Waalwijk. Bent u verhinderd op een dinsdagavond? Bezoek dan het Digicafé dat iedere derde zaterdagmiddag van de maand wordt gehouden in de bibliotheek van Waalwijk.

Wilt u liever een cursus volgen? Kijk dan eens op: https://waalwijk.seniorweb.nl SeniorWeb Waalwijk biedt het hele jaar door workshops en cursussen aan en anders dat de naam doet vermoeden kunnen mensen van alle leeftijden hieraan deelnemen.

article
87662
In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt er op dinsdagavond 12 februari van 19.30 – 21.00 uur
https://waalwijk.nieuws.nl/evenementen/digicafe-in-balade-12-februari/
2019-02-05T10:14:43+02:00
https://waalwijk.nieuws.nl/media/sites/364/2014/03/jh5mth8tam1e8bw4psgwaizom-ww140331balade.jpg
balade, digicafe