Digicafé 14 september met als thema ‘e-books’

Foto: Bibliotheek Waalwijk

Waalwijk – Elke tweede zaterdag van het kwartaal vindt er in Bibliotheek Waalwijk het Digicafé plaats. Het Digicafé biedt hulp bij alle vragen en uitdagingen die u op internet tegen kunt komen, bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het updaten van een programma of de instellingen van uw Facebook.

Hebt u vragen over internet of de werking van uw smartphone, tablet of laptop? Dan is er nu het Digicafé! In het Digicafé in de Bibliotheek Waalwijk, eens per kwartaal op zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur, kunt u onder het genot van een kopje koffie al uw vragen stellen. U wordt geholpen door een deskundige, maar u helpt ook elkaar. Daarnaast besteden we elke bijeenkomst extra aandacht aan een actueel thema, zoals online privacy, nepnieuws, cookies of computerbeveiliging.

Deze keer staat het Digicafé in het thema van: e-books, voor iedereen die vragen heeft over het downloaden en lezen van e-books op tablet en e-reader. Een expert legt uit hoe deze apparaten werken en op welke manier de e-books te lezen zijn.

Wanneer
Datum en tijd: zaterdag 14 september 14:00 tot 15:30 uur
Overige data: 14 december
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk
Toegang: gratis
Neem tijdens het café uw eigen laptop, tablet of smartphone mee.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: [email protected]