Concert Kaatsheuvels koor ‘De Levensgenieters’ op 27 oktober in de Sint Jan

Foto: De Levensgenieters

Op zondag 27 oktober a.s. zal een optreden plaatsvinden van koor ‘De Levensgenieters’ uit Kaatsheuvel in de Sint Jan te Waalwijk. Dit gemengde koor heeft 48 leden en bestaat uit sopranen, alten en mannen. Een mooie en gezellige uitvoering, georganiseerd door de Vrienden Sint Jan de Doper waarbij iedereen van harte welkom is. Het concert begint om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

De Levensgenieters

In 2004 is gezelligheidskoor “Kaatsheuvels Levenslied” opgericht door Jef Verhoeven. Later is de naam gewijzigd in ‘De Levensgenieters’. Na ongeveer een jaar van repeteren en enkele proefoptredens gedaan te hebben, werd in 2005 het eerste officiële optreden gehouden in zaal De Werft tijdens een korenfestival.
Het koor, bestaande uit 48 zangers en zangeressen, wil uitsluitend Nederlandstalige levensliedjes zingen met een knipoog naar de smartlap. Op het repertoire staan liedjes van o.a. Frans Bauer, Dana Winner, Vader Abraham, Rob de Nijs, Corrie Konings, Jan Smit, Jantje Koopmans, Conny van den Bosch. Echte ‘tranentrekkers’ staan niet op hun repertoire. Dirigent van het koor is Erik Potters, en het koor wordt muzikaal ondersteund door een combo bestaande uit keyboard, gitaar, drums en accordeon.

Iedereen welkom

Het belooft op 27 oktober een gezellige muzikale middag te worden. Iedereen die van muziek houdt, is dan ook van harte welkom in de Sint Jan in Waalwijk. De entree is zoals altijd gratis bij de culturele activiteiten van de Vrienden van Sint Jan de Doper, het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken. Na afloop wordt om een vrije gift gevraagd om de kosten van de organisatie van deze activiteit te kunnen betalen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden